Euprint is opgericht in 1989. Al meer dan 30 jaar is bladmuziek onze passie. We verzorgen instrumentale en koormuziek, partituren voor de liefhebber en voor de professionele muzikant, partituren om te studeren en partituren om van te genieten bij een uitvoering. Ondertussen hebben we met de hulp van Kurt Bikkembergs en Koen Vits een uitgebreide koorcatalogus samengesteld met muziek van hedendaagse componisten maar ook vergeten composities die het waard zijn om aan een tweede leven te beginnen.

We leven in een klein landje maar we hebben grote muziek!

 

Gespecialiseerd in koormuziek

Naast onze instrumentale uitgaven beschikken we over een uitgebreide cataloog koormuziek van voornamelijk Belgische hedendaagse componisten.

In 2005, 2007 en 2009 organiseerden we in samenwerking met Capella di Voce olv. Kurt Bikkembergs een compositiewedstrijd voor koor a capella. Sinds 2013 publiceren we elke 2 jaar de opgelegde werken van IKV Maasmechelen-Genk (zie reeks IKV). Ook enkele werken van EMJ (reeks Europees Muziekfestival voor de Jeugd) kan je in onze cataloog vinden. De Collectio Cathedralis is ontstaan door een samenwerking met het Brussels Kathedraal Koor onder de toenmalige leiding van Kurt Bikkembergs. Werken opgedragen aan het koor of gevonden in de archieven van de Brusselse Kathedraal vonden hun weg naar deze collectie.

 

Inspiratie nodig ?

Neem dan zeker eens een kijkje in onze collecties. Je vindt ze bij de filters links van het scherm onder de noemer reeksen. Of doorloop onderaan deze pagina eens de sleutelwoorden (tags) die we aan onze producten gekoppeld hebben. Zo vind je nog makkelijker het juiste werk voor iedere gelegenheid.

 

Ontdek Euprint in beeld

Laatste nieuws